joi, 13 septembrie 2012

Iubiri Secrete Sezonul 4 Sezon 4 Episodul 3 Ep.3 Online Sezonu 4 Prima Tv Telenovela Iubiri Secrete Sezon Nou

Salutare fani ai reality telenovelei Iubiri Secrete, vreau sa va anunt ca am o veste minunata pentru voi. Stiu exact cand incepe Sezonul 4 si ce se va mai intampla in noul sezon. Sa va povestesc:

Iubiri Secrete Sezonul 4 incepe in data de, in data de, in data de 17 Septembrie 2012! Asta a fost vestea principala pentru voi, insa sa va mai zic cateva chestii tari.

Banuiam ca vor fi actori noi, ei bine, pe micile ecrane, in acest minunat serial, vor mai interpreta inca 3 personaje! O noua familie isi face aparitia printre eroii nostri, familia Voicu. Damian Voicu este un mare mafiot si cel mai mare dusman al lui Victor Stoian, acesta va incerca sa-l distruga pe Victor si pe familia lui, iar Marisii intra vor nu vor in acest nou razboi. Din familia Voicu mai face parte Roxana, sotia lui Damian si Daniel, care va fi noul baiat rau din acesta reality telenovela.

Secrete adanci vor iesii la suprafata in acest nou sezon care va fii mai palpitant ca niciodata! Inca ceva, stiu ca vreti sa aflati cate ceva si despre Radu :), Radu incearca sa nu mai faca nazbatii si sa fie un om mai serios, dar tentatiile nu ii prea dau pace.

Deci, pe 17 Septembrie apare Iubiri Secrete Sezonul 4 Episodul 1, imediat dupa difuzarea de la TV, episodul va fi online si pe acest site pentru ca voi sa-l puteti revedea ori de cate ori doriti. Va rugam sa dati like paginii noastre de Facebook pentru a va tine la curent cu noutati si cu episoadele noi postate aici, online in mod gratuit.

In Curand La Prima Tv!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu